Cégünk több német, olasz és lengyel cég termékeinek kizárólagos képviseletét látja el Magyarországon. Partnereink széles áruválasztékát importőrként és disztribútorként biztosítjuk vásárlóink számára, amelyek között megtalálható a barkácsáruházláncok és élelmiszerláncok mellett számos szakáruház és internetes portál is.
A forgalmazott termékek köre kiterjed az alumínium és műanyag szerkezeti, dekorációs és burkolati profiloktól a tisztítószereken, festőberendezéseken, barkácsszerszámokon, professzionális hőlégfúvókon, ragasztás- és tűzéstechnikai készülékeken át a különböző világítás- és szenzortechnikai berendezésekig.
Az áruházláncokkal való együttműködés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kis- és szakkereskedelmi partnerek gyors és pontos kiszolgálására; elkötelezettek vagyunk partneri hálózatunk folyamatos bővítése mellett.
A forgalmazott termékekről részletesebb információt partnereink aloldalain olvashat. Amennyiben a termékeink felkeltették érdeklődését, vagy szeretne viszonteladónkká válni, kérem, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!