Fókuszban

A CORAM célja, hogy jól érezhessük magunkat a napi rutin közben az otthonunk legszemélyesebb terében. Fürdőszobakiegészítőket és zuhanyzókat tervezünk, gyártunk és értékesítünk, a legmagasabb esztétikai, funkcionális és használhatósági elvárásoknak megfelelően.

Dizájn és innováció

A dizájn és az innováció működésünk alapja. Termékmenedzsereink, mérnökeink és tervezőink folyamatosan figyelik és integrálják a legfontosabb vásárlói trendeket és az anyagok és technológiák újdonságait. A marketing és az értékesítés bevonásával ezek válnak termékkoncepciókká, amelyekben a használat és a felszerelés könnyedsége központi szerepet kap. Az egyediség és eredetiség a dizájn lényege, de mindeközben nem veszítjük szem elől a minőség, az elérhatő ár és a fenntarthatóság követelményeit sem.
A fürdőszoba egyre fontosabb szerepet kap a belső terek között. A beltér stílusának tükröződnie kell a fürdőszoba világában is. Ezért termékeink tervezésekor hangsúlyt fektetünk arra, hogy kövessük az aktuális trendeket, így ajánlva fel minden stílushoz a megfelelő fürdőszobai berendezést.

Vezető a fürdőszobakiegészítőkben

A fürdőszobakiegészítők a fürdőszoba ékkövei; a végső simítás, amely tökéletes egésszé teszi a teret. A CORAM-nál ezért nem egyszerűen szappantartót, tükröt vagy törölközőtartót tervezünk, hanem egységes koncepciót alakítunk ki stíluspreferenciák, bútorok, zuhanyok és fürdőszobakiegészítők között. Így tudunk mindenki számára egyénre szabott és nagyon kényelmes személyes fürdőszoba-élményt kínálni.

Projekt- és szállodaüzletág

A CORAM termékei megtalálhatóak a legnagyobb nemzetközi szállodaláncokban és luxushajókon. Kiegészítőink kiállják a próbát ott is, ahol a funkcionalitás, dizájn és könnyű hasznűlhatóság legmagasabb elvárásainak kell megfelelni. Célunk, hogy mi váljunk a az első számú márkávű ezen a piacon reputációnk erősítésével és termékskálánk további bővítésével.

Ismertség a DIY világában

A CORAM Tiger és Sealskin márkái Európa több országában is piacvezetők a barkácsáruházláncok választékában. A forgalom növekedéséhez hozzájárul az e-kereskedelem előretörése is. A vásárlói szokások részletes ismerete és a trendeket követő tervezés és termékfejlesztés segít bennünket abban, hogy a DIY világában is egyre erősebb pozíciókat építsünk ki.