CORAM

A CORAM célja, hogy jól érezhessük magunkat a napi rutin közben az otthonunk legszemélyesebb terében. Fürdőszobakiegészítőket és zuhanyzókat tervezünk, gyártunk és értékesítünk, a legmagasabb esztétikai, funkcionális és használhatósági elvárásoknak megfelelően.
A CORAM fő tevékenysége a fürdőszoba- és zuhanyzó-termékekhez kötődik. Irodákat tart fent Holandiában, Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Lengyelországban és Norvágiában; exportál a világ több, mint 50 országába. A CORAM célja, hogy az európai piac tíz legnagyobb szereplőjének egyikeként innovatív formavilágával, erős márkáival és széles partneri hálózatával minél erősebb pozíciókat szerezzen. A CORAM márkái, a Tiger, Geesa, Esbada, Impey és Coram Showers különböző értékesítési csatornákon jutnak el a vevőkhöz.
A DINOCOOP Kft. több, mint 20 éve képviseli a CORAM márkáit Magyarországon. Kizárólagos importőrként és disztribútorként szaküzleteket, tervezőirodákat és a barkácspiac szereplőit szolgáljuk ki a CORAM termékeivel, illetve részt veszünk projektüzletekben is. Nagykereskedelmi raktárunk a termékekből több százféle terméket tart készleten, de partnereink igényei szerint egyedi import révén minden CORAM terméket rövid határidőn belül beszerzünk.

Fókuszban a CORAM

A CORAM erősségei az innováció, az ismert és erős fürdőszobai kiegészítő termékcsaládok, a partneri együttműködések, amleyek révén nemzetközi projektekben vesz részt, és a hosszan tartó, sikeres együttműködés a barkácsáruházláncokkal.

Tovább »

A CORAM munkamódszere

A CORAM családi tulajdonban lévő cég erős pénzügyi alapokkal, amely hosszútávú stratégiai gondolkodást tesz lehetővé.
Az egyedi, személyes megközelítést és a formatervezés iránti szenvedélyt kombinálva tapasztalattal és vállalkozói szemlélettel a CORAM egy olyan szervezetté vált, amely értéket teremt és hozzájárul a vevők, a márkák, a cégcsoport, valamint a partnerek és beszállítók fejlődéséhez és boldogulásához.

Tovább »