Egyedi megközelítés

A CORAM módszere az agilis és transzparens megközelítés, az inspiráció, a széleskörű termékismeret és a házon belül tartott tervezési - fejlesztési munka köré szerveződik.

Agilis és transzparens

Anélkül, hogy elveszítenénk a jövőbe mutató tervezés fúkuszát, folyamatosan reagálnunk kell a piac változásaira. Az e-kereskedelem, a változó vásárlói szokások és a piac bővülése mindig új kihívásokat és lehetőségeket biztosít az új marketingmegközelítések, termékkoncepciók kialakítására és a működésünk és szállítási láncunk újraszervezésére. A CORAM gyors, flexibilis és hatékony módon kezeli ezeket a kérdéseket, hogy tovább növelhessük Európában a piaci részesedésünket.

Inspiráció

Inspirálni akarjuk partnereinket arra, hogy mindenki számára, az erre fordítható kerettől függetlenül, közösen biztosítsuk egy személyes, gyönyörű és funkcionális fürdőszoba megteremtésének lehetőségét. Minden termékcsoportunkban garantáljuk a nyugat-európai kitűnő minőséget. A fürdőszobakiegészítők terén felhalmozott tudásunk által biztosítjuk, hogy termékeink optimális ár / minőség arányt nyújtanak.

Széleskörű termékismeret

A CORAM széles termékskálát biztosít partnerei számára. Ebben megtalálható minden, a legkülönfélébb igény kielégítésre alkalmas termék a DIY áruházaktól webshopokon át a szakboltokig és a szállodafelszerelési projektüzletágig. Minden partnerünk számára meg tudjuk találni a megfelelő terméket, a vevőik igényeinek kielégítésre.

Tervezés házon belül

A CORAM azon kevés piaci szereplő egyike, amely saját tervező- és fejlesztőcsapatot alkalmaz. A CORAM Design Lab munkatársai folyamatosan fejlesztik a meglévő termékeket és újakat terveznek. A vevői szokások figyelése, a trendek követése és a vásárlói visszajelzések figyelembe vétele által gyorsan tudunk reagálni a felmerülő új igényekre.