...

STEINEL szerszámok ipari, professzionális és barkácscélú használatra

A STEINEL több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hőlégtechnikai készülékek tervezésében és gyártásában. A hőlégfúvók folyamatos technikai fejlesztése biztosítja, hogy készülékeink hosszú élettartamúak, megbízhatóak és könnyen kezelhetőek legyenek. A vevők igényeit a készülékek számos funkcióval szolgálják ki, az egyszerű barkácsmodellektől az ipari felhasználásra szánt hőlégfúvók speciális megoldásaiig.
A melegragasztás területén a vezetékes és akkumulátoros modellek mellett szintén megtalálhatóak a kifejezetten ipari igényekre fejlesztett készülékek és speciális ipari ömledékragasztók.
A hőlégfúvók és ragasztópisztolyok is számos kiegészítővel rendelkeznek. A választékban minden speciális felhasználási területhez megtalálhatóak a tartozékok, akár hőlégfúvók fúvókafeltétjeiről, varratvizsgálóról vagy ragasztófúvókáról legyen szó.

A hőlégtechnika úttörőiként évtizedek óta dolgozunk olyan készülékek előállításán, amelyeket milliószámra használnak elégedett vevőink. A hőlégfúvóink legújabb generációja nemcsak technológia és dizájn szempontjából jelent egy következő szintet ezen készülékek fejlődésében, hanem vevőink specifikus igényeit is figyelembe véve a lehető leginkább felhasználóbarát eszközöket alkottuk meg.

Ismerje meg ipari, professzionális és barkácscélú hőlégfúvóink választékát. Pisztoly- és rúdformájú, vezetékes és akkumulátoros hőlégfúvóktól a hegesztőrobotig minden igény kielégítésére ajánlunk megbízható megoldást.

Ismerje meg melegragasztási termékeinket az otthoni barkácsolástól az professzionális igények kiszolgálásáig. A vezetékes és akkumulátoros készülékek mellett hagyományos és speciális, ipari felhasználásra gyártott ragasztóanyagokat is kínálunk.