...

Hogyan segítik a WAGNER készülékei a munkát?

A WAGNER innovatív, a legújabb techológiákkal felvértezett készülékeit ajánlja, amelyekkel a munka könnyebbé és az otthon szebbé tehető. Akár festékszórókról, festőhengerekről, hőlégfúvóról vagy tapétaleválasztóról legyen szó, a termékeinktől elvárjuk, hogy a legjobbat nyújtsák, és folyamatosan dolgozunk a továbbfejlesztésükön. Így biztos lehet abban, hogy a falfestékek, lakkok, lazúrok vagy favédőszerek gyorsan és egyszerűen felhordhatóak, vagy a régi tapéták és festékek könnyen eltávolíthatóak lesznek.

A WAGNER neve európai piacvezetőként biztosíték a kiváló minőségre és az innovatív technológiára. Készülékek, kiegészítők és hasznos tanácsok - egy kézből minden rendelkezésre áll, hogy valóra válthassa elképzeléseit.

Ismerje meg készülékeink működését, és keressen hasznos tippjeink között, hogy könnyebben, gyorsabban és még profibban elérhesse, amit eltervezett.

...

Miért jobb a festéket szórni, mint hengerelni?

Érdekli, hogy valóban jobb a festéket szórni, mint az ecsettel és hengerrel felhordani? Hat pontban összefoglaljuk, miért hiszünk abban, hogy a szórásos technológia jobb, mint a hagyományos módszer. Nézze meg összehasonlító filmünket, ahol valós időben, több kameraállásból mutatjuk be, mennyivel gyorsabb a festékszóróval végzett munka. Higgyen a saját szemének - meg fogjuk lepni!

Érdekel »

Hajolgatás és csepegés nélkül

Azoknak, akik nem akarnak megválni a festőhengertől, a WAGNER bemutatja a festőhengerek új generációját. Ezekkel gyorsabban, tisztábban és kényelmesebben dolgozhat, mint a hagyományos festőhengerrel.

Tovább »
...
...

Tapétaleválasztás gőzöléssel

A WAGNER tapétaleszedői vízgőz segítségével választják le a régi tapétát a falról. Így nem szükségesek vegyszerek, és a porolás, kaparás is elmarad - az eredmény gyorsabban, kényelmesebben elérhető.

Tovább »