WAGNER Építőipari szórástechnika

Airless, Aircoat, PlastCoat vagy XVLP – minden profi kezébe a megfelelő készüléket ajánljuk!
A WAGNER szortimentjéből minden építőipari profi számára szinte minden anyaghoz tudunk megfelelő szóróberendezést adni. Válogasson termékeinkből, ismerje meg a különböző technológiákat és termékcsaládokat.

...
Elektromechanikus dugattyús berendezések

A dugattyút az elektromotor mechanikus áttétellel hajtja meg. A nagyobb teljesítményű gépek mikroprocesszoros vezésérlésűek. Ide tartoznak a WAGNER ProSpray család gépei.

...
Membránpumpás szóróberendezések

A membrános pumpák hosszú élettartamú, széleskörű felhasználású készülékek. Ide tartoznak a WAGNER SuperFinish család gépei.

...
Hidraulikus dugattyús szóróberendezések

A WAGNER - az építőipari területen - legerősebb dugattyús gépei tartoznak a HeavyCoat családba. A dugattyút a motor nem közvetlenül, hanem egy hirdaulikus körön keresztül hajtja meg. Előnyük a relatív egyszerűség, ellenállóképesség és a nyers erő.

...
Csigapumpás szóróberendezések

A vakolatok és glettek szórásának speciális berendezései tartoznak a PlastCoat családba. Alacsony- és nagynyomású változatuk is létezik, egyes változataik diszperziós festékek szórására is alkalmasak.

...
HVLP / XVLP turbinás szóróberendezések

A HVLP / XVLP készülékek nagy mennyiségű, alacsony nyomású levegőt biztosító turbinájuk segítségével porlasztják el a festéket. Ezek a berendezések általában kicsik és könnyűek, egyszerűen használhatóak, de csak kisebb méretű felületeken.

...
Gőzölő tapétaleválasztók

A gőzölő tapétaleválasztók megkönnyítik a régi tapéták leszedésének feladatát. Vegyszerek nélkül, vízgőzzel működnek, kevesebb porolással és fáradsággal jár a használatuk.

...
TempSpray rendszerek

A TempSpray készülékek a szóróanyag melegítésével csökkentik a viszkozitást és teszik őket könnyebben szórhatóvá. Hideg évszakban az anyag hőmérsékletét emelve szórásra alkalmassá tehető.