Barkácsgépek

Szeretné új színbe öltöztetni otthonát? Festékszóróink, festőhengereink és tapétaleszedőink segítenek, hogy gyorsan valóra válthassa álmait. Ismerje meg lakossági termékeinket!

Építőipari szórástechnika

Építőipari berendezéseink alkalmasak festékek, lakkok, glettek és vakolatok gyors és hatékony felhordására. Ismerje meg profi készülékeink széles választékát!

Magyarországi képviselet

A DINOCOOP Kft. a WAGNER magyarországi képviselete az építőipari és lakossági termékek területén. Kizárólagos importőrként és disztribútorként szolgáljuk ki vevőinket, viszonteladóinkat és együttműködő partnereinket. A készülékeket saját szervizünkben javítjuk, illetve tartjuk karban. Nagykereskedelmi raktárunk a lakossági és építőipari gépeket, azok gyakran használatos alkatrészeit készleten tartja, illetve szükség esetén rövid határidővel beszerzi.

WAGNER - innovatív szórástechnika a tökéletes felületekért

Partnereink az ipar, építőipar és lakosság körében profitálhatnak a WAGNER sokéves tapasztalatából és az átfogó WAGNER Know-How tudásanyagából. Az építőipar szereplői megbízható és gazdaságos gépeinket könnyen és gyorsan bevethetik, legyen szó akár festék vagy glett és vakolat felhordásáról. A felújítani vagy barkácsolni vágyók pedig a lakossági termékek széles választékát találják meg nálunk, akár festékszórót, festőhengert, tapétaleszedőt vagy akár hőlégfúvót keresnek. A WAGNER termékei egyet jelentenek az innovációval, minőséggel és hatékonysággal.