Az alfer aluminum németországi profilgyártó magyarországi képviseleteként a gyártó széles, több mint 6000 terméket felölelő termékpalettájából kb. 1000, a leggyakrabban használt profilt magyarországi raktárunkon tartjuk. A termékek között barkácscélú profilok, zártszelvények, sarokprofilok, csövek, rudak és lemezek érhetőek el nemcsak alumíniumból, hanem műanyagból és acélból is. A parkettázáshoz szükséges lezáró-, átmenet- és küszöbprofilok széles szín- és méretválasztékban érhetőek el, a rögzítési rendszerekben a csavarozható és öntapadós profilok mellett az alfer clipstech rendszere is elérhető, amely a fedőprofilok könnyű kezelését, cseréjét és magasságbeállítását is megkönnyíti a stabil rögzítés biztosítása mellett. A csempeélvédők széles választéka szintén megtalálható az alfer termékskáláján, különböző alakú lezárásokat (szögletes, íves, belső és külső sarok) biztosítva a változatos színek és anyagok (műanyag, alumínium, acél) mellett.
Raktárunk a nagy forgalmú profilokból több százas mennyiséget tart készleten, de kérjük, hogy a rendeléseiket mindig előzetesen egyeztetni szíveskedjenek. A gyártóval együttműködve projektigényeket és a raktáron nem tartott profilokra egyedi rendeléseket is ki tudunk szolgálni.
Együttműködő partnereink részére, akik termékkörüket ki akarják egészíteni az alfer profiljaival, egyedi megállapodások alapján az eladótérben kihelyezhető termékállványokat is tudunk biztosítani.

alfer

Az alfer vállalatról, Németország egyik piacvezető gyártójáról.

Tovább »

Szakértelmünk

Egyedi fejlesztések, sokoldalú termékskála és Made in Germany minőség.

Tovább »

Kooperáció Európában

Az alfer termékei számos barkácslánc választékában is elérhetőek. Ismerje meg együttműködő partnereinket.

Tovább »