alfer® profilok barkácsolóknak és mestereknek


Az alfer® profilok sokoldalúan felhasználhatóak; mindegy, hogy polcrendszert, madáretetőt vagy konyhapult élvédőjét kell elkészíteni, a profilok között biztosan található megfelelő. Nemcsak alumínium, hanem acél, réz és műanyag profilok is elérhetőek.
Barkácsprofilok

A klasszikus barkács-termékválaszték: laposrudak, szimmetrikus és asszimetrikus L-profilok, U-profilok, rudak, csövek, zártszelvények és még számos más profiltípus - minden, ami egy ötlet megvalósításához kellhet. A barkácsolók és mesteremberek megtalálják a hagyományos ezüsteloxált alumínium mellett a nyers alu felületet, de akár PVC, nemesacél vagy réz profilokból is válogathatnak.

combitech®-rendszer : alapprofilok

A combitech® rendszer alapprofiljai az alumínium és műanyag csövek, rudak, laposrudak, zártszelvények. Ezek méretei olyanok, hogy a profilok pontosan egymásba vagy egymásra illeszkedő méretsort alkotnak.
Egyes profilok a kifúrást megkönnyítő vezetőhoronnyal vannak ellátva. Így az átmenő lyukak kifúrásához nem kell a profilt teljesen átfúrni, amely befogás és állvány nélkül akár ferde átfúráshoz és aszimmetrikus lyukasztáshoz vezethet, hanem elég csak mindkét oldalon felmérni a furat helyét és a profilba mindkét oldalról befúrva szimmetrikus lyukasztáshoz jutunk. Így még a sorjaoldal is mindkét irányban belülre kerül.
A combitech® rendszerhez számos további praktikus kiegészítő is elérhető, mint az anyák, alátétek, rugók, zártszelvény zárósapkák, ütközők, és számos további elem. További fontos kiegészítői a választéknak a menetes szárak.

combitech® connect 23,5 mm

A connect család tagjai a különböző poliamidból készült kötőelemek, amelyek segítségével a combitech® 23.5 mm-es zártszelvényei egyszerűen összekapcsolhatóak. Nemcsak az egyszerű sarokelemek találhatóak meg például egy keret összerakásához, hanem számos különböző alak, mint a T, kereszt, 45 fok, illetve 5 és 6 szárú csomópontok is.

combitech® lemezek

A combitech® család részét képezi számos lemez is, amelyek különböző vastagságban, anyagban és felületi kialakítással érhetőek el. Többféle lyukazású és dombormintázatú lemez mellett rácsok is megtalálhatóak.
A Prismatech és a Multitube elemeivel a lemezek befoghatóak és így a lemezélek biztonságosan zárhatóak, a nagyobb lemezfelületek pedig stabilizálhatóak. A Multitube profilokon pedig furatvezető található, így a lemezrögzítő csavarok könnyen behajthatóak. Sarok- és zsanérelemek teszik teljessé ezt a termékcsaládot.

A teljes választékot megtalálja letölthető katalógusainkban.
A termékek méretei úgy kerültek kialakításra, hogy a különböző elemek pontosan egymásba vagy egymásra illeszkedjenek.
Egyes combitech® profilok fúrásvezető horonnyal rendelkeznek, így állvány és befogás nélkül is ki lehet fúrni őket úgy, hogy szimetrikus legyen a furat.
A combitech® kötőelemeivel a különböző profilok egyszerűen összedughatóak, és így számos különböző irányú rögzítés alakítható ki.
A Prismatech és Multitube elemekkel a különböző lemezek foghatóak be és illeszthetőek össze.