Barkácsprofilok

A barkácsprofilok a leggyakrabban keresett termékek. Az építéshez, szereléshez szükséges standard formák, laposrudak, zártszelvények, csövek, kör profilú rudak, U, L és H profilok szimmetrikus és asszimetrikus változatban mind megtalálhatóak a választékban. Anyagválasztékban az alumínium (eloxált és nyers változatban is) és műanyag kiemelkedőek, de a profilok egy része elérhető rézből és nemesacélból is.

Tovább »

Dekorprofilok

Átmenet- és takaróprofilok, él- és fallezárók, lépcső élzárók, kábelvezető lábazati profilok - a dekorprofilok választékában mindezek megtalálhatóak. Öntapadós és lecsavarozható változatok, különböző felületi kialakítások (bordázott, sima, íves), változatos színek és minták mind elérhetőek. Ezek a profilok elsősorban alumíniumból és műanyagból készülnek.

Tovább »

Csempeélvédő profilok

A csempeélvédő profilok választékában megtalálhatók az elterjedt csempevastagságokhoz szükséges sima, szögletes és negyedkör zárású profilok többféle színben. A profilok lehetnek alumíniumból, nemesacélból, rézből vagy műanyagból. Hajlítható profilok, lépcső élzárók, a sarokcsomópontok kialakítását segító toldóelemek egészítik ki a választékot.

Tovább »

Parkett- és burkolatváltó profilok

A clipstech® rendszer az alfer® megoldása a burkolatváltó és parkettprofilokra. A rendszer a hordozóprofilból és az utólag is cserélhető takaróprofilból áll. A takróprofilok többféle szélességben és színben is elérhetőek. Akár fallezárásról, élzárásról, dilatáció takarásáról vagy szintbeli átmenetről legyen szó, a clipstech® rendszerben létezik hozzá profil. Speciális igényeket is kiszolgál a nagy terhelhetőségű clipstech® plus, a clipstech® vario pedig utólagosan is beépíthető.

Tovább »