wolfcraft katalógus 2022

Katalógus, 584 oldal

A wolfcraft 2022-es összefoglaló nagy katalógusa 584 oldalon mutatja be a wolfcraft termékeit, végigvezetve az összes fő termékcsoporton. A gépasztalok, satu- és mukapadok, szállítókocsik, szorítók és feszítőszerszámok mellett az elektromos kéziszerszámok innovatív kiegészítői, facsapozás, vágó- és mérőszerszámok széles választékát vonultatja fel a katalógus. A különleges projekttémák, mint laminátlerakás, gipszkartonozás, fugázás, ajtótok-beillesztés külön fejezetekben, a hozzájuk tartozó speciális szerszámokkal szerepelnek.

PDF, magyar

wolfcraft újdonságok 2020 ősz

Termékismertető, 10 oldal

A wolfcraft újdonságait bemutató füzet rövid áttekintést nyújt a termékválasztékba a közelmúltban bekerült cikkekről képekkel és leírásokkal.

PDF, magyar

wolfcraft katalógus 2019/20

Katalógus, 480 oldal

A wolfcraft 2019. január 1-től érvényes összefoglaló nagy katalógusa 480 oldalon bemutatja a wolfcraft termékeit, végigvezetve az összes fő termékcsoporton. A gépasztalok, satu- és mukapadok, szállítókocsik, szorítók és feszítőszerszámok mellett az elektromos kéziszerszámok innovatív kiegészítői, facsapozás, vágó- és mérőszerszámok széles választékát vonultatja fel a katalógus. A különleges projekttémák, mint laminátlerakás, gipszkartonozás, fugázás, ajtótok-beillesztés külön fejezetekben, a hozzájuk tartozó speciális szerszámokkal szerepelnek.

PDF, magyar