A szerszámgyártás szakértője 1949 óta

A wolfcraft GmbH vállalat 70 éve sikeresen működik a kéziszerszámok és szerszámgép-kiegészítők német-európai gyártójaként és forgalmazójaként. Robert Wolff 1949-ben alapította meg a saját maga által irányított családi vállalkozást, amelynek a sikertörténete azóta is tart. A céget jelenleg a család második generációja, Thomas és Reinhard Wolff vezetik. A wolfcraft brand a gyártó szakértelme által azóta is egyet jelent a minőséggel. A cég székhelye Kempenichben, gyárai pedig Németországban és Szlovákiában találhatóak.
600 alkalmazottal, kiemelkedő szakértelmű fejlesztési részlegünkkel és összesen 10 500 négyzetméteres üzemünkkel házon belül állítjuk elő a hozzáadott értékeink legnagyobb részét. Így mind a kereskedelmi partnerek, mind a végfelhasználók részére egyetlen kézből kiváló minőségű, ellenőrzött gyártási folyamatot nyújtunk. A felhasználók véleménye hagyományosan a termékfejlesztésünk alapja, és ezzel egyidejűleg a siker és az innováció mozgatórugója. A kiskereskedelmi koncepciók kidolgozása során ugyanúgy vezetnek bennünket a végfelhasználói igények mint a kereskedelmi célok.
A cég több, mint 3000 különböző terméket gyárt, és 550-nél több védett szabadalommal rendelkezik. A fejlesztések és újítások eredményeként a termékek több európai és nemzetközi díjat nyertek el, mint például a "Red Dot Design Award" és a "PLUS X Award" elismeréseket.

A wolfcraft Magyarországon

A DINOCOOP Kft. több, mint 20 éve látja el a wolfcraft magyarországi képviseletét. Kizárólagos importőrként és disztribútorként számos szerszámbolt, internetes kereskedő és barkácsáruház számára biztosítjuk gyártónk termékeit. Nagykereskedelmi raktárunk több, mint 1000 wolfcraft cikkszámot tart készleten, lefedve ezzel a Magyarországon leggyakrabban keresett termékek választékát. Vevőink részére a raktáron nem tartott termékeket is rövid határidővel, egyedileg beszerezzük. Viszonteladóinkat bolti kihelyezésekkel, termékbemutatókkal, marketinganyagokkal is segítjük.