Alkatrészek

A szükséges wolfcraft pótalkatrészt a legkönnyebben úgy találhatja meg, ha a gyártó oldalán a termékkeresőben megkeresi a terméket, amelyhez pótalkatrészt keres, és kiválasztja a termék aloldalán a "Pótalkatrészek" fület (Ersatzteile / Spare parts). Az itt megjelenő képen ki tudja választani, mely pótalkatrészre van szüksége. Egyes pótalkatrészek csak alkatrészcsomag részeként elérhetőek. Az alkatrészek száma hosszú (a normál cikkszámnál hosszabb), általában 11-el kezdődő számsor.
Az alkatrész pótlásához kérjük, a következőt adja meg részünkre:

  • Az Ön elérhetősége (név, szállítási és számlázási cím, email cím, esetleg telefonszám - ha olyan kérdés merül fel, amelyet egyszerűbb szóban egyeztetni)
  • A wolfcraft termék cikkszáma vagy EAN kódja, amelyhez alkatrészt keres.
  • A szükséges pótalkatrész(ek) száma és mennyisége.
  • Melyik évben vásárolta a wolfcraft terméket (a termékek az évek során kisebb műszaki változtatásokon mehetnek keresztül).
  • Garanciális igény esetén a vásárlást igazoló számla másolata vagy jótállási jegy.
  • Ha az alkatrészt nem tudja beazonosítani, kérjük, küldjön két fotót: az egyiket e termékről, a másikat a sérült alkatrészről (hiányzó alkatrész esetén a helyről, ahol az alkatrésznek lennie kellene).

Terméktámogatás

Elveszett használati útmutató letöltésére a gyártó oldalán az adott termék aloldalán a Letöltések fülön van lehetősége. Ha nem találja a terméket vagy a használati útmutatót, kérjük, írjon nekünk elérhetőségeinken.

Értékesítés

Amennyiben szeretne folyamatosan bővülő viszonteladói hálózatunk részévé válni, kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken. Értékesítő kollégáink keresni fogják Önt a további részletek egyeztetésére.